Maand: mei 2024

BelgiëBLOGCAMPER NIEUWS

Avontuurlijke kampeerders ontsnappen niet aan opkomend water: Camper belandt in de Lesse!

Dinaphi, BelgiëTwee kampeerders werden verrast door het stijgende water van de Lesse na hevige regenval en moesten worden gered van het dak van hun busje. Het incident vond plaats in de vroege uren van woensdag bij de naalden van Chaleux, waar de rivier buiten haar oevers trad.

Dramatische reddingsoperatie

Rond 5.30 uur werd de brandweer van Dinaphi gealarmeerd over een voertuig dat door het stijgende water van de Lesse was meegesleurd. Een busje met een tent op het dak, dat naast de rivier was geparkeerd voor een overnachting, was volledig omsloten door het water. De inzittenden, die vastzaten op het dak van hun voertuig, verkeerden in groot gevaar.

De reddingsoperatie werd uitgevoerd door de brandweer van Dinaphi, ondersteund door een officier van de brandweerkazerne van Yvoir, een Cinacian-brandweerwagen en het gespecialiseerde Whitewater-team. Ook de politie was aanwezig om de situatie te coördineren en de veiligheid te waarborgen.

Twee fasen van de redding

“Luitenant Sérusiaux lichtte de operatie toe: ‘Eerst haalden we de kampeerders van op hun voertuig. Daarna hebben we het voertuig geëvacueerd. De reddingsoperatie was gecompliceerd omdat de rivier de Lesse nog steeds aan het stijgen was tussen het moment dat we aankwamen om 5.30 uur en het moment dat we vertrokken om 7.30 uur.'”

Het voertuig moest snel worden verwijderd vanwege de gevaren die het in het water met zich meebracht. “Een voertuig in het water brengt verschillende risico’s met zich mee, zoals vervuiling en destabilisatie. Gelukkig vonden we geen olievlekken, maar het voertuig had onverwacht kunnen beginnen drijven en tegen de brug verderop kunnen botsen,” aldus de luitenant.

Waarschuwing voor kampeerders

De Dinaphi-zone waarschuwt kampeerders en andere bezoekers om voorzichtig te zijn bij het parkeren in de buurt van waterlopen, vooral tijdens periodes van zwaar weer. Volgens het Waals hydrologisch centrum zal het peil van de Lesse naar verwachting blijven stijgen tot 19.00 uur, wat de noodzaak benadrukt voor waakzaamheid en preventieve maatregelen bij hevige regenval.

Conclusie

Dankzij de snelle en doortastende actie van de brandweerlieden konden de inzittenden veilig worden gered zonder persoonlijk letsel. Dit incident onderstreept de gevaren van kamperen nabij rivieren tijdens slechte weersomstandigheden en de belangrijke rol van noodhulpdiensten bij dergelijke noodsituaties.

Word Gratis Lid van Onze Camperfun Nieuwsbrief : Ontvang Exclusieve Updates en Voordelen!

BLOGCAMPER NIEUWS

Volkswagen schrapt ID Buzz-Camper, wegens ontbrekende markt

Volkswagen, een pionier in de auto-industrie, heeft de afgelopen decennia een reputatie opgebouwd voor het produceren van iconische voertuigen die synoniem zijn geworden met innovatie en kwaliteit. Echter, ondanks het succes van hun elektrische ID-lijn, zoals de ID.3 en ID.4, lijkt het erop dat een van hun langverwachte modellen, de ID.Buzz-camper, geen groene vlag krijgt voor productie vanwege een interessante reden: er is simpelweg geen markt voor.

De ID.Buzz-camper, een moderne herinterpretatie van de geliefde Volkswagen Transporter, was oorspronkelijk bedoeld als een eerbetoon aan het rijke erfgoed van Volkswagen in het produceren van camperbusjes. Met een volledig elektrische aandrijflijn en een stijlvol design beloofde de ID.Buzz-camper een duurzame en trendy keuze te worden voor avontuurlijke reizigers. Echter, ondanks de opwinding rondom het concept, heeft Volkswagen recentelijk aangekondigd dat de productie van de ID.Buzz-camper niet zal doorgaan.

Het besluit van Volkswagen om de stekker uit de ID.Buzz-camper te trekken, roept de vraag op: waarom is er geen markt voor dit veelbelovende voertuig? Een van de belangrijkste redenen lijkt te liggen in de veranderende behoeften en voorkeuren van consumenten. Hoewel de nostalgische aantrekkingskracht van een camperbusje sterk is, geven veel moderne reizigers de voorkeur aan compactere en meer flexibele opties voor hun avonturen. De opkomst van alternatieven zoals compacte campers, tenten op auto’s en camperverhuurdiensten heeft geleid tot een verschuiving in de vraag, waarbij de traditionele camperbusjes steeds minder populair worden.

Daarnaast spelen ook praktische overwegingen een rol bij het gebrek aan vraag naar de ID.Buzz-camper. Hoewel elektrische voertuigen steeds populairder worden vanwege hun milieuvriendelijkheid en lagere operationele kosten, brengen ze nog steeds beperkingen met zich mee op het gebied van actieradius en laadinfrastructuur. Voor veel potentiële kopers van een camper is de angst om vast te komen te zitten met een lege batterij in afgelegen gebieden een reële zorg, waardoor ze terughoudend zijn om te investeren in een elektrische camper.

Ondanks het teleurstellende nieuws over de ID.Buzz-camper, blijft Volkswagen vastberaden om vooruitgang te boeken op het gebied van elektrische mobiliteit. Met succesvolle modellen zoals de ID.3 en ID.4 blijft het bedrijf zijn elektrische lineup uitbreiden en verbeteren, in lijn met zijn toewijding aan duurzame mobiliteit. Hoewel de ID.Buzz-camper niet de verwachte impact heeft gehad, zal Volkswagen blijven innoveren en zich aanpassen aan de veranderende behoeften van consumenten in een snel evoluerende markt.

In conclusie, terwijl de droom van een elektrische ID.Buzz-camper voorlopig wordt uitgesteld, blijft Volkswagen een belangrijke speler in de race naar een duurzame toekomst voor mobiliteit. Hoewel er misschien geen markt is voor een ID.Buzz-camper op dit moment, blijft de toekomst van elektrische voertuigen helder, met Volkswagen als een voorloper in deze spannende reis.

Word Gratis Lid van Onze Camperfun Nieuwsbrief : Ontvang Exclusieve Updates en Voordelen!

Bron : autoweek.nl

BLOGCAMPER NIEUWSNUTTIGE INFO

Overweeg om eerst een Camper te Huren voordat je er één Koopt

De droom van een eigen camper spreekt veel mensen aan: de vrijheid om te reizen waar en wanneer je maar wilt, de mogelijkheid om spontaan nieuwe plekken te ontdekken, en het comfort van een eigen huis op wielen. Echter, voordat je de grote stap zet om een camper te kopen, raadt Camperportaal Camperfun sterk aan om eerst een camper te huren. Dit advies is gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis van de camperwereld. Hier zijn enkele redenen waarom het huren van een camper een verstandige eerste stap is.

Ervaring opdoen zonder grote investering

Een camper kopen is een grote financiële investering. Nieuwe campers kunnen tienduizenden euro’s kosten, en zelfs tweedehands campers kunnen behoorlijk prijzig zijn. Door eerst een camper te huren, kun je ervaren hoe het is om met een camper te reizen zonder die grote uitgave. Dit geeft je de kans om te ontdekken of het camperleven echt bij je past en welk type voertuig je aanspreekt.

Verschillende typen campers uitproberen
Campers komen in allerlei soorten en maten, van compacte buscampers tot ruime alkoof- en integraal campers. Door verschillende typen campers te huren, kun je ontdekken welke het beste bij jouw reisstijl en behoeften past. Misschien heb je meer ruimte nodig dan je dacht, of vind je juist een kleinere camper praktischer. Deze ervaringen zijn waardevol bij het maken van een weloverwogen keuze.

Inzicht in je eigen behoeften
Elke camper heeft zijn eigen voor- en nadelen. Door te huren, kun je inzicht krijgen in wat voor jou essentieel is. Hoe belangrijk is bijvoorbeeld de indeling van de keuken? Heb je voldoende aan een klein badkamertje, of heb je liever meer comfort? Hoe ervaar je het rijden en parkeren van de camper? Al deze vragen kun je beter beantwoorden na een of meerdere keren huren.

Onderhoud en gebruiksgemak
Het huren van een camper biedt ook de kans om te leren over het onderhoud en gebruiksgemak van verschillende modellen. Je ontdekt hoe je met water- en elektriciteitsvoorzieningen omgaat, hoe je de camper schoonhoudt en welke onderhoudsroutines noodzakelijk zijn. Deze kennis is cruciaal voordat je je eigen camper aanschaft, zodat je goed voorbereid bent op het bezit ervan.

Financiële overwegingen
Naast de aanschafprijs van een camper, moet je ook rekening houden met bijkomende kosten zoals verzekering, stalling, onderhoud en reparaties. Door te huren, krijg je een beter beeld van de werkelijke kosten die komen kijken bij het bezitten van een camper. Dit helpt je om een realistisch budget op te stellen en verrassingen te voorkomen.

De juiste beslissing nemen
Uiteindelijk helpt het huren van een camper je om een weloverwogen beslissing te nemen. Je kunt de voor- en nadelen afwegen op basis van je eigen ervaringen, in plaats van alleen op basis van verhalen van anderen of theoretische informatie. Het is een proefrit, maar dan uitgebreider en realistischer.

Conclusie
Camperportaal Camperfun benadrukt het belang van een zorgvuldige voorbereiding voordat je een camper koopt. Door eerst een camper te huren, kun je verschillende modellen en indelingen uitproberen, inzicht krijgen in je eigen behoeften en ervaringen opdoen zonder de directe financiële druk van een grote investering. Deze aanpak zorgt ervoor dat je met vertrouwen de stap kunt zetten naar de aankoop van een camper, wetende dat je een weloverwogen keuze maakt die aansluit bij jouw levensstijl en reiswensen.

Word Gratis Lid van Onze Camperfun Nieuwsbrief : Ontvang Exclusieve Updates en Voordelen!

APPSBLOGCAMPER NIEUWSCAMPERPLAATSENLANDEN INFONUTTIGE INFO

De Campy App: De Essentiële Kampeerhulp

De Campy App: Alles wat je moet weten over deze kampeerhulp

Kamperen heeft de afgelopen jaren een heropleving gekend. Meer mensen dan ooit trekken de natuur in om te genieten van de rust en het buitenleven. Met deze onverwachte willekeurige van kamperen is ook de behoefte aan slanke hulpmiddelen die het kampeeravontuur praktisch en plezierigr maken. Eén van de meest opvallende innovaties op dit gebied is de Camp-app. Maar wat is de Campy-app precies, en hoe kan je kampeerervaring verbeteren? In dit artikel duiken we in de wereld van Campy.

Wat is de Campy App?

De Camp-app is een mobiele applicatie ontworpen om kampeerders te helpen bij het vinden en boeken van campings, de plannen van hun reizen en het delen van ervaringen met andere kampeerliefhebbers. De app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten en biedt een scala aan functies die zowel beginnende als doorgewinterde kampeerders zullen waarderen.

Oorsprong Kenmerken van de Campy App

  1. Uitgebreide Campingdatabase
    Een van de grootste troeven van Campy is de uitgebreide database van campings. De app bevat informatie over duizenden campings in Europa, verschillende van grote campings met uitgebreide voorzieningen tot kleine, afgelegen plekken voor wie liever in de natuur verblijft. Gebruikers kunnen gedetailleerde informatie vinden over elke camping, inclusief foto’s, recensies, voorzieningen en tarieven.
  2. Gebruiksvriendelijke zoekfunctie
    De zoekfunctie van Campy maakt het vinden van de perfecte camping eenvoudig. Gebruikers kunnen campings zoeken op basis van locatie, type voorzieningen, prijs en gebruikersbeoordelingen. De filters zijn kleiner genoeg om aan specifieke wensen te voldoen, zoals campings die huisdiervriendelijk zijn, toegang hebben tot wifi of geschikt zijn voor campers.
  3. Reisplanner
    Een andere handige functie is de reisplanner. Met kunnen kampeerders hun route uitstippelen en onderweg campings en bezienswaardigheden toevoegen. De planner houdt rekening met afstanden en reisduur, waardoor het gemakkelijker wordt om een ​​haalbare en vertrouwde reisroute samen te stellen.
  4. Community en Recensies
    De kracht van Campy ligt ook in de actieve gemeenschap van gebruikers. Kampeerders kunnen hun ervaringen delen door middel van recensies en foto’s, waardoor anderen een beter beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten. Deze beoordelingen zijn vaak zeer waardevol en bieden waardevolle investeringen je niet in officiële beschrijvingen vindt.
  5. Offline gebruik
    Een groot pluspunt van de Campy-app is de mogelijkheid om de gegevens offline te gebruiken. Dit is bijzonder handig voor kampeerders die zich in afgelegen gebieden bevinden zonder mobiele dekking. Gebruikers kunnen kaarten en campinginformatie van tevoren downloaden en zo altijd toegang hebben tot essentiële informatie.

Voordelen van het Gebruik van de Campy App

Tijd Besparen: Met de uitgebreide database en zoekfilters vinden kampeerders snel en gemakkelijk een camping die aan hun wensen voldoet.

Betrouwbaarheid: Recensies van andere kampeerders bieden een betrouwbaar beeld van de campings, waardoor gebruikers weloverwogen keuzes kunnen maken.

Flexibiliteit: De reisplanner en offline functionaliteit bieden kampeerders de flexibiliteit om hun reis ter plekke aan te passen zonder afhankelijk te zijn van een in verbinding.

Gemeenschapsgevoel: Door deel uit te maken van de Campy-gemeenschap kunnen gebruikers ervaringen ervaren en inspiratie opdoen voor toekomstige kampeertrips.

Conclusie

De Campy-app is een onmisbare tool geworden voor iedereen die graag kampeert. Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of net begint met deze vorm van vakantie vieren, de app biedt tal van functies die je reis praktisch, leuker en beter georganiseerd maakt. Met zijn uitgebreide database, gebruiksvriendelijke zoekfunctie, reisplanner en actieve gemeenschap, is Campy een van de beste hulpmiddelen voor moderne kampeerders.

Probeer de Campy app zelf eens uit en ontdek hoe het jouw volgende kampeeravontuur kan verbeteren. Veel kampeerplezier!

Word Gratis Lid van Onze Camperfun Nieuwsbrief : Ontvang Exclusieve Updates en Voordelen!

APPSBLOGCAMPER NIEUWSNUTTIGE INFO

Camper Leveler – PRO Edition

Camper Leveler – Pro Edition is een gratis app die helpt bij het nivelleren van uw camper of een ander 4-wielvoertuig.

De beschrijving van Camper Leveler – PRO App
Deze app helpt u bij het nivelleren van uw camper of een ander 4-wielvoertuig. De eerste versie werd in 2012 gemaakt door eland-apps en wordt gebruikt door tienduizenden kampeerliefhebbers over de hele wereld!

De app toont het aantal centimeters of centimeters dat elk wiel moet stijgen, rekening houdend met de wielbasis en de wielbreedte (waarden voor wielbasis en wielbreedte kunnen worden ingesteld volgens de specificaties van uw voertuig). De app kan ook laten zien hoe u uw levelerblokken kunt positioneren voor het beste resultaat!

De app kan worden gekalibreerd voor gebruik op verschillende (ongelijke) oppervlakken, zoals de vloer, een stoel, een tafel of een ander oppervlak, zelfs als dit oppervlak niet vlak is*!

* u moet de app kalibreren voordat u deze gebruikt
* houd er rekening mee dat wanneer u uw telefoon op een plat oppervlak plaatst, zonder te kalibreren, de app waarschijnlijk onjuiste resultaten zal weergeven, omdat de achterkant van uw telefoon waarschijnlijk niet plat is vanwege – bijvoorbeeld – de camera.

Eerste keer gebruikers, lees de instructies (ook beschikbaar in het menu onder en op onze website):

Standaard is de app niet gekalibreerd. Volg hiervoor de onderstaande instructies voor gebruik:

1. Plaats uw telefoon op een plat oppervlak, zoals een grote tafel.
2. Ga in de app naar het levelerscherm en selecteer.
3. Klik op de knop Kalibreren (linksboven in het levelerscherm) om het kalibratiemenu te openen.
4. Klik op de knop Kalibreren.
5. Wees geduldig en raak de tafel of de telefoon / tablet niet aan tijdens het kalibreren van !!!
6. Na voltooiing wordt de app gekalibreerd voor een vlak oppervlak zoals de tabel.
7. Gebruik de tafel in uw camper (of het keukenblad) om waterpas te zetten in uw camper
8. Wanneer uw camper waterpas is gezet, kunt u de app ook kalibreren voor andere oppervlakken, zelfs als dat oppervlak niet horizontaal is: het dashboard, een stoel, de vloer of een ander oppervlak. U doet dit door het juiste oppervlak in de app te selecteren en nogmaals
op Kalibreren te klikken (opmerking: kan niet worden gekalibreerd. toont de standaardinstelling van de telefoon)

U kunt de kalibratie voor elk geselecteerd oppervlak ongedaan maken door op de knop Ongedaan maken in het menu Kalibratie te klikken.
Opmerking: kalibratie is een correctie die alleen aan de app is toegevoegd, er zijn geen wijzigingen aangebracht aan uw telefoon!
Sommige telefoons vereisen ook dat de sensoren in de telefoon of tablet worden gekalibreerd. Lees de handleiding van uw telefoon over hoe u dat kunt doen.

Ontvang onze nieuwsbrief en maak kans op tal van prijzen

APPSBLOGNUTTIGE INFO

Bescherm Je Identiteit: Zo Voorkom Je ID-fraude op Vakantie!

Paspoort: wel of niet afgeven op vakantie?

Hotels, campings en vakantieparken zijn wettelijk verplicht om hun gasten bij het inchecken te identificeren en te registreren in het nachtregister. Dit geldt zowel in Nederland als in het buitenland. De gegevens die hiervoor nodig zijn, omvatten je naam, woonplaats, documenttype en -nummer, en je aankomst- en vertrekdag.
Let op: Voor de registratie is je rijksregisternummer(INSZ) of Burgerservicenummer (BSN) niet nodig. Dit nummer is fraudegevoelig, vooral in combinatie met je pasfoto.

Bij het inchecken op je vakantiebestemming wordt vaak gevraagd om je paspoort of identiteitsbewijs. De overheid adviseert echter om je identiteitsbewijs niet af te geven of te laten kopiëren. Dit advies is bedoeld om identiteitsfraude te voorkomen. Hieronder lees je wat je in diverse situaties het beste kunt doen en hoe je misbruik van je persoonlijke gegevens kunt voorkomen.

Wettelijke kaders voor afgifte van je identiteitsbewijs
Om de benodigde gegevens over te nemen, volstaat het om je identiteitsbewijs kort af te geven. In België is het de receptionist niet toegestaan om je paspoort of identiteitsbewijs in te nemen of een kopie of scan ervan te maken. Dit geldt ook in het buitenland, hoewel de lokale wetgeving kan verschillen.

Wat te doen als je toch je paspoort moet afgeven?
In sommige gevallen kan de receptie je paspoort willen innemen om het incheckproces te versnellen of als borgstelling voor betalingen. Als je toch je paspoort of identiteitsbewijs moet afgeven, volg dan de onderstaande adviezen om misbruik te voorkomen. Als de accommodatie niet meewerkt aan deze oplossingen, overweeg dan om te vertrekken of alsnog je identiteitsbewijs af te geven en/of te laten kopiëren. Maar dit laatste raden we u dus sterk af.

Tips om misbruik te voorkomen

  • Check de regels voorafgaand aan je reservering
    Controleer welke regels gelden voor de afgifte van een identiteitsbewijs bij de accommodatie waar je verblijft. Dit voorkomt verrassingen bij aankomst.
  • Wijs op je wettelijke verplichting om je te legitimeren
    Geef aan dat je het originele identiteitsbewijs nodig hebt om je elders te legitimeren, bijvoorbeeld bij een politiecontrole. Het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs kan strafbaar zijn.
  • Maak een afgeschermde kopie van je ID
    Maak vooraf een eigen kopie van je identiteitsbewijs en scherm je foto en INSZ of BSN af. Gebruik hiervoor de Kopie ID app van de overheid of bescherm fraudegevoelige gegevens met een hoesje of RFID-cover. Bij identiteitsbewijzen van voor 2014 staat het BSN (Nederland) op zowel de voor- als achterkant.
  • Gebruik een alternatieve legitimatiekaart
    Voor campings kun je de ACSI Club ID gebruiken. Bij aangesloten campings kun je je hiermee legitimeren in plaats van met je paspoort of identiteitsbewijs en ben je namelijk ook nog eens automatisch WA/BA-verzekerd en dit voor een kleine 6 €.
  • Vooruitbetaling of creditcard garantie
    Stel voor om een vooruitbetaling te doen of geef een garantie via je creditcard in plaats van je paspoort af te geven als borgstelling.

Word Gratis Lid van Onze Camperfun Nieuwsbrief : Ontvang Exclusieve Updates en Voordelen!



BLOGCAMPER NIEUWSSpanje

Campers op strand Tenerife een groeiend probleem

Playa de las Américas, misschien wel het bekendste strand van Tenerife in de gemeente Arona, wordt overspoeld door caravans en campers. Veel daarvan worden illegaal verhuurd aan toeristen en in sommige worden gebruikt voor prosititutiedoeleinden.

Dat meldt COPE Tenerife op basis van een gesprek met de voorzitter van de Campervereniging van de Canarische Eilanden, Juan Martín. Volgens Martín hebben het gebrek aan woningen op de Canarische Eilanden en het verlies aan koopkracht van veel inwoners van de archipel de afgelopen jaren geleid tot een wildgroei aan campers. In de meeste gevallen vormen die voor burgers de enige woonruimte. Veel van deze voertuigen zijn te zien in gebieden bij de oude nachtclub Metrópolis of de Avenida de Amsterdam. Parkeerplaatsen worden zodoende gemonopoliseerd en ruimtes worden door campers bezet terwijl de plekken daar ongeschikt voor zijn vanwege de afwezigheid van elektriciteit, water etc

Illegale vakantieverhuur
“Vermoedelijk parkeren veel eigenaren van deze campers ze op die plaatsen. Vervolgens nemen ze de sleutels mee om te voorkomen dat ze verplaatst worden. Tot slot bieden ze de ruimtes aan voor vakantieverhuur”, aldus Martín. Sommige worden zonder enige vermomming geadverteerd op de gebruikelijke verhuurplatforms voor vakantieverhuur. De voorzitter voegt toe dat zelfs geconstateerd is dat een van deze geïmproviseerde accommodaties voor prostitutie wordt gebruikt. Volgens Martín “profiteren” deze mensen “van het ontbreken van een gemeentelijke verordening over dit onderwerp in de gemeente Arona”.

Gemeente bereidt nieuwe regelgeving voor
Volgens Martín heeft de vereniging juridisch advies aangeboden aan de administraties over verschillende kwesties. Bijvoorbeeld over protocollen voor het handelen van de Lokale Politie. Voor de vereniging is het belangrijk dat er respect blijft bestaan voor de mensen die hun camper wel volgens de regels gebruiken.

De gemeenteraad van Arona is in dit verband wel bezig een census voor te bereiden. Die telling moet als basis dienen voor een nieuwe regelgeving over kamperen in de gemeente.

Bron: inspanje.nl

Word Gratis Lid van Onze Camperfun Nieuwsbrief : Ontvang Exclusieve Updates en Voordelen!

BLOGCAMPER NIEUWSCAMPERPLAATSENLANDEN INFONUTTIGE INFO

Campercontact Pro+

Ontdek De Nieuwe Wereld van Reizen met Campercontact Pro+

Stap in de wereld van grenzeloos avontuur en ultieme vrijheid met de gloednieuwe Campercontact Pro+. Voor iedereen die hunkert naar nieuwe horizonten, onontdekte plekken en spontane reisavonturen, is deze innovatieve tool jouw ultieme metgezel. Laat je verrassen door de vele nieuwigheden die Campercontact Pro+ te bieden heeft en bereid je voor op een reiservaring als geen ander.

Wat is Campercontact Pro+?

Campercontact Pro+ is de ultieme reispartner voor liefhebbers van campers en caravans. Het is een veelzijdige app die speciaal is ontworpen om jouw reiservaring te verbeteren en te verrijken. Of je nu een doorgewinterde camperaar bent of net begint aan je avontuurlijke reis, Campercontact Pro+ biedt alles wat je nodig hebt om je reis soepel en onvergetelijk te maken.

Wat zijn de Nieuwigheden?

  1. Geavanceerde Zoekfuncties: Ontdek de wereld op jouw manier met de verbeterde zoekfuncties van Campercontact Pro+. Filter locaties op basis van jouw voorkeuren, zoals voorzieningen, beoordelingen en prijs, zodat je altijd de perfecte plek vindt om te verblijven.
  2. Offline Toegang: Geen internet? Geen probleem! Met de offline toegangsfunctie van Campercontact Pro+ heb je altijd toegang tot essentiële informatie, zelfs wanneer je buiten het bereik van mobiele netwerken bent.
  3. Live Updates: Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met live updates over locaties, voorzieningen en beoordelingen. Zo ben je altijd goed geïnformeerd en kun je met vertrouwen op pad gaan.
  4. Persoonlijke Reisplanner: Plan je route met gemak met de nieuwe persoonlijke reisplanner van Campercontact Pro+. Voeg je favoriete locaties toe, bereken de afstanden en krijg gepersonaliseerde reisadviezen voor een moeiteloze reiservaring.
  5. Community-functies: Maak deel uit van een levendige community van medereizigers en deel je ervaringen, tips en aanbevelingen met anderen. Leer van elkaar en ontdek nieuwe bestemmingen dankzij de kracht van gedeelde kennis.

Waarom Kiezen Voor Campercontact Pro+?

Met Campercontact Pro+ haal je het maximale uit je reiservaring. Of je nu op zoek bent naar de perfecte plek om te overnachten, inspiratie nodig hebt voor je volgende bestemming of gewoon wilt genieten van de vrijheid van het reizen, deze app biedt alles wat je nodig hebt en meer.

Dus waar wacht je nog op? Stap in je camper, laat de dagelijkse sleur achter je en omarm het avontuur met Campercontact Pro+. De wereld wacht op jou.

Bron Campercontact

Word Gratis Lid van Onze Camperfun Nieuwsbrief : Ontvang Exclusieve Updates en Voordelen!

BLOGCAMPERPLAATSENNederland

Nieuw camperpark opent deuren in Brabants Oirschot

In Oirschot is afgelopen woensdag 24 april het gloednieuwe Camperpark Viermannekesbrug van start gegaan. Het in het hart van Brabant gelegen park biedt veel voorzieningen voor camperaars en een mooie natuurlijke ligging, stelt eigenaar Jolanda van der Schoot. Er is ruimte voor maar liefst 96 campers.

Van der Schoot deelde haar plannen om een camperpark te realiseren en richtte zich tot de NKC voor deskundig advies en ondersteuning. “De NKC heeft ons voorzien van waardevolle informatie, waardoor we precies wisten wat nodig was om dit idee te realiseren”, verklaart ze.

In de omgeving van camperpark Viermannekesbrug kunnen wensen van natuurliefhebbers in vervulling gaan. “Gelegen nabij wandelknooppunten, wandelroutes langs de beek de Beerse, en op loopafstand van het prachtige natuurgebied Kampina, is het park een ideale uitvalsbasis om van de natuur te genieten”, zegt Van der Schoot. Verder kunnen gasten de Brabantse gastvrijheid ontdekken, met de centrale ligging van het park tussen steden als Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.

De camperplaats biedt diverse comfortabele plekken voor campers. “Er zijn plaatsen met grijswaterafvoer, watertappunten en elektriciteit. Twee goed uitgeruste lozingstations en chemisch-toiletzuilen staan tot de beschikking van de gasten. Binnenkort wordt ook een was unit geïnstalleerd, waar gasten gebruik kunnen maken van een wasautomaat en droger. Bovendien kunnen de gasten verse broodjes voor de ochtend bestellen.”

Het enthousiasme voor het nieuwe camperpark is duidelijk merkbaar, met de eerste reserveringen die al waren gepland voor de openingsdag. De sitecode van Camperpark Viermannekesbrug op Campercontact is 108360.

Bron: nkc.nl

Word Gratis Lid van Onze Camperfun Nieuwsbrief : Ontvang Exclusieve Updates en Voordelen!